style=”display:none”>

Η Grapevine Digital, η startup εταιρεία που αναδεικνύεται ως πρωτοπόρος στον χώρο της τεχνολογίας, παραχώρησε μια επιτυχημένη συνέντευξη τύπου με θέμα “Ψηφιακός Μετασχηματισμός: Επίκεντρο η Τεχνολογία ή ο Άνθρωπος;”.

Η συνέντευξη φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ”, μέσω της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (ΘΕΑ), που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητηρίο Αθηνών).­ ́Στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε, παρουσιάστηκε η στρατηγική προσέγγιση της Grapevine Digital στο να αναπτύξει μία ψηφιακή λύση, το Procify, που έχεις ως επίκεντρο τον ίδιο τον άνθρωπο, με αφορμή τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει μέχρι σήμερα η ίδια η τεχνολογία στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Στα κάτωθι links μπορείτε να δείτε τι δημοσιεύθηκε στον τύπο.

https://www.naftemporiki.gr/business/1535681/procifyhpsifiakilysitisgrapevinedigitalmeepikentrotoysergazomenoys/­

­

https://www.capital.gr/oikonomia/3749161/grapevinedigitaletoimigiadiethniepektasiiellinikistartup/

­

https://startupper.gr/startups/118686/vikygoulougrapevinedigitalstochosmastoprocifynaveltioseitinkathimerinotitatonergazomenon/

­

https://www.cnn.gr/tech/story/391023/grapevinedigitaliellinikistartuppoutheleinaaftomatopoiiseitisepixeirisiakesdiadikasies

­

https://www.vradini.gr/article/business/724178-procifyhpshfiakhlyshthsgrapevinedigitalmeepikentrotoysergazomenoys

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This field is required.

This field is required.